03-01-07

Het jaar niet zo goed afgesloten...

Omdat ik altijd al eens in het muizens broek wou lopen, koos ik dit natuurgebied als decor voor het laatste loopje van vorig jaar. Het werd een minder aangename kennismaking met moeder natuur. Ik gleed weg in haar modder en plooide de knie daarbij in een richting waarin je ze normaal niet kan plooien. Daarna viel ik er nog eens bovenop.

Ik ben nog wel verdergelopen en dacht dat het niet al te erg was, maar ook de volgende dag bleef ze pijnlijk en  halverwege de training begon dit ineens de loopstijl te beinvloeden. Ik heb veiligheidshalve de tocht dan maar te voet verdergezet. Dat ging eerst goed, maar tegen het einde aan begon ik ook al wandelend een beetje te manken.

Gisteren en vandaag heb ik de knie laten rusten, maar het is eigenlijk niet echt beter geworden. Ik vermoed niet dat het ernstig is, maar ik ga de loopschoenen voorlopig even laten staan. Ik denk dat het niet slecht is om van de gedwongen rust gebruik te maken om ook even de pen op te bergen, zodat ik er straks weer met frisse benen en een fris hoofd tegenaan kan.

Ik zal maandag of dinsdag nog wel een update doen, nadat ik zelf ook iets meer weet.

20:20 Gepost door DijleLoper in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

oei wat een val al niet te weeg kan brengen! Hopelijk helpen de paar daagskes rust om de boel weer te doen genezen! Véél beterschap!! (ps: ik leid hier eigenlijk ook uit af dat het nieuwjaarsavontuur in Zurich blijkbaar niet is doorgegaan???)

Gepost door: Ruthje | 03-01-07

Vertroetelen Ai ai ai, da's minder goed nieuws. Vertroetel die knie maar goed en rust maar even lekker uit. Ik zal duimen dat tegen volgende week alles alweer vergeten is! Toch mijn beste wensen voor 2007, denk gewoon: met zo'n rotstart kan het alleen maar verbeteren!

Gepost door: Julie | 03-01-07

knie Laat de knie maar goed rusten en niks forceren. Veel beterschap

Gepost door: Edith | 03-01-07

De commentaren zijn gesloten.