01-12-06

Een eerste zege...

Maar het liep niet van een leien dakje. Eerst waren de mama's aan de beurt, die het in één rondje tegen elkaar moesten opnemen.  De mama van Sarah, ging na een close finish met de zege aan de haal.  Dan was het de beurt aan de papa's. Twee rondjes, ofwel 800m. De juf drukte ons nog even op het hart dat we echt wel moesten lopen om te winnen, dat was van pedagogisch belang.

Ik had eerst gedacht rustig mee te lopen en het met een sprintje in de laatste meters te beslissen, maar met de aanwezigheid van een oud 800m loper, dacht ik toch dat conditie een betere troef was dan snelheid.  Na een eerste rondje in 1:08 heb ik een gaatje van 70-80 meter. In de tweede ronde val ik compleet stil. Ik hark me naar de finish, in de moeilijkste 400m ooit, en kan met veel moeite 30-40m van mijn voorsprong bewaren. 2:34. Doe mij dan toch maar een 5k of een halve marathon hoor. Eervol tweede is de papa van Milan, die als niet-loper een geoefent loper en een oud 800m loper achter zich liet.   

Nu ja, achteraf blijkt die 800m loper, een eenmalig 800m loper te zijn, tijdens schoolsport dan nog, en daarvoor heb ik me de longen uit het lijf gelopen! Gelukkig maakt het stralende gezichtje van mijn dochter al veel goed.

17:44 Gepost door DijleLoper in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zoveel moeite en dat allemaal voor een afstand die niet eens 1 euro voor je spaarpot oplevert.... tsjonge jonge... maar ja, die glimlach van je dochter is waarschijnlijk 10 gevulde spaarpotten waard :-)

Gepost door: Julie | 01-12-06

proficiat!! van harte proficiat met je overwinning en vooral voor die mooie glimlach die je op je dochters gezicht hebt getovert!!

Gepost door: Ruthje | 01-12-06

Jihaaaaaaaa Ik vertrek morgen voor 't werk naar Italië en zal daar zeker de Gazetta della Sport kopen, want ik wil er alles over lezen!

Gepost door: geert | 01-12-06

Held Wat moet je nu een held zijn in de ogen van je dochter. Dit is voor haar waarschijnlijk veel belangrijker dan al je resultaten van andere wedstrijden samen!

Gepost door: Homer | 02-12-06

De commentaren zijn gesloten.