02-08-06

bummer

Slecht nieuws van het dieetfront. Gewicht is gedaalt tot 90,7kg, maar volgens mijn laatste bcm meting ben ik 1,8kg body cell mass, dat is spiermassa, kwijt. De metingen zijn niet heel accuraat, en de voedingsdeskundige stelt voor te wachten tot de volgende meting voor meer zekerheid. Die meting is, wegens vakantieperiode, pas over 14 dagen.

Een caloriearm dieet in combinatie met lopen is zowiezo al balanceren op een slappe koord. Ik ga voorlopig even stoppen met het dieet en proberen minstens evenveel calorieen op te nemen als ik verbruik. Ik heb geen zin om met de gezondheid te experimenteren. Onder het lopen trouwens niets gemerkt van die verdwenen spiermassa.

22:04 Gepost door DijleLoper in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bizar dit lijkt me toch wel bizar hoor. Nu je weer terug aan 't trainen bent, zou je toch net aan spiermassa moeten gewonnen hebben. Ik geloof sowieso niet meer in die vetmetingen sinds een collega van mij bij haar lactaattesten gewogen en "gemeten" werd. Ze is vel over been (je kan haar zo onder de deur schuiven), ervaren marathonloopster en zou 30% vet hebben omdat ze net 40 geworden is. Moest ze een week eerder gegaan zijn en dus nog 39 geweest zijn, zou ze maar 25% vetgehalte hebben. Da's toch flauwekul, lijkt me.

Gepost door: Ruthje | 03-08-06

De commentaren zijn gesloten.