04-09-05

25 km, h: ???, 9,6km/u, 2u38

Welwel, de eerste keer dat ik niet crash net voorbij de 20k. Dat laat zich zien in de tijden, en ik voel me nu ook veel frisser achteraf. Zou het geheim zitten in de Gouden Carolus van gisterenavond ?

21:45 Gepost door DijleLoper | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Marathon van Eindhoven 255 km in augustus, nu weeral 50 km in 4 dagen, etc ...
En dat allemaal relatief vlot, zonder noemenswaardige hindernissen.
Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat ook jij al zo goed als klaar bent voor de volle 42 km van Eindhoven.
Ik respecteer uiteraard je planning, maar met zo een conditie zou je zeker niet uit de toon vallen op 9 oktober.
Join the club !

Gepost door: frank spencer | 05-09-05

amai ge gaat hard zeg! petje af!

Gepost door: Ruthje | 05-09-05

stem! Loggende lopers (of lopende loggers) verenigt u! Stem alsjeblieft op mij bij [url]www.wieheeftdeleukste.web-log.nl[/url]!! Alvast bedankt!

Gepost door: wendie | 05-09-05

Je bedenking Bedankt voor je reactie op mijn blog. Acteraf heb ik de bedenking ook gemaakt wat betreft het aantal min /km. Ik liep zondag zonder mijn Forerunner omdat rondjes lopen niet het strekste punt is van de Forerunner. Ik had al twijfels over de Hoogstraatse piste. Ikdenk dat deze geen 400 mtr is! Ik zal zeker een fiets moeten nemen om eens de juiste meters op te meten. Ik liep zondag echt zeer rustig, dus qua gevoel kan het echt geen 6 min/km zijn. Ik heb nu ook absoluut geen last. Dus... de 400 mtr zijn geen 400 mtr. Ik laat je iets weten, in elk geval bedankt voor je terechte opmerking! By the way, mooie snelheid voor 20 km!!
Succes

Gepost door: Erik | 05-09-05

goed geprobeerd Gisteren voelde ik me zeer sterk voorbij het 20k punt. In alle eerlijkheid heb ik er toen even aan gedacht om er nog een toertje van 10 bij te lopen. Als ik dat had gedaan had ik kunnen uitvinden of ik zoiets aankan of niet. Dan had ik een +30ger gehad en samen met de 30 van Meslins misschien voldoende om een ton te overleven op puur karakter, aangenaam zou het zeker niet zijn geweest.

Feit is dat ik het niet geprobeert heb en dus echt niet weet of ik dat kan of niet. Ik had net zo goed kunnen crashen op 25,5km. De vorige keren dat ik 25k liep waren de laatste kms er zeker teveel aan.

Ik moet toegeven dat het een beetje pijn zal doen in Eindhoven dat ik er niet tussensta, vooral omdat ik nooit zal weten of het zou gelukt zijn of niet. Gelukkig is een paar keer 25k te weinig als voorbereiding en zal ik niet in verleiding komen. Ik kom supporteren en ik zal er plezier aan beleven jullie jullie doelen te zien verwezelijken.

Als ik ooit een M loop wil ik echt het gevoel hebben er klaar voor te zijn. Ik heb momenteel niet het gevoel dat ik het aankan.

Gepost door: DijleLoper | 05-09-05

Wijze woorden! Ik denk er ook zo over. Zelf heb ik daarom dit voorjaar eerst naar 25 km getraind (kreeg vroeger problemen net na 20 km). Nu pas ben ik er aan toe om 30'gers te lopen (en idd 25 km gaat nu vlot) en heb ik de M op mijn agenda gezet. Volhouden, je komt er wel! Vergeet niet regelmatig eens een weekje te minderen zodat je telkens volledig kan herstellen.

Gepost door: Wim | 06-09-05

De commentaren zijn gesloten.