16-08-05

looplichtjes.

Vandaag liep alles mis met de planning. Mijn dubbele ambitie vandaag was een nieuwe douche installeren en lopen met pols 130-140. We moesten even naar de makro, maar wegens een overval op een geldtransport en de vele files in die richting heb ik me laten ompraten en is het uiteindelijk ikea/decathlon/applestore geworden. Nadien nog op ziekenbezoek. En dan was het eerst de beurt aan mijn vrouw om te gaan lopen, en daarna was het alweer zo laat dat het plots voor mij niet meer hoefde en ik loop nooit tegen mijn goesting.

In de decathlon heb ik wel looplichtjes gevonden. Voor rond het hoofd en rond de pols. Regelbare afstand tot 17m (hoofd) en tot 12m (pols). Ik heb die nodig omdat de eerste proef van de x-cape throphy, een nachtelijke orientatieloop is. (bijna iedereen loopt daar dan zo rond). Als ze voldoende licht geven, kan ik ze misschien ook eens in de winter gebruiken. Ik heb er ook nog een heuptasje en zalf tegen het schaven gevonden. Dat schaven is een probleem aan het worden. Als ik een keertje een plakker op mijn tepels vergeet ziet mijn T-shirt na het lopen helemaal rood. Een paar dagen geleden was dan ineens het stuk boven mijn heup opengeschuurt. Rugbyspelers bloeden minder. Ook nog wat sportdrank en een paar balletschoentjes maat 26 gekocht (nee, niet voor mij).

Morgen dus weer twee doelen.23:51 Gepost door DijleLoper | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

schaven mijn broer heeft hetzelfde probleem, bloedende tepels. Vond ik héél gek toen ik dat de eerste keer zag bij hem. Ik heb hier tussen mijn stapel staaltjes zo wel een gelletje gevonden van Naqi tegen schaven. Volgens mij kan je dat wel in de sportwinkel vinden (misschien is het dat dat je gekocht hebt).

Gepost door: Ruthje | 17-08-05

Succes vandaag met je dubbele doelen. Ik heb ook al gehoord dat mensen tegen het schaven gewoon vaseline gebruiken of uierzalf. Het zal waarschijnlijk ook wat proberen zijn wat bij je past.

Gepost door: Nadia | 18-08-05

De commentaren zijn gesloten.