31-07-05

0km, maar veel balonnen opgeblazen

Had graag 24k gelopen vandaag, maar heb het opgeschoven naar morgen. Vandaag was het verjaardagsfeestje van mijn dochter, een evenement waar ze al lang naar uitkijkt. Ik kon mijn vrouw niet alleenlaten met 8 vierjarigen en 1 tweejarige. Het was trouwens superplezant en morgen kan ik ook nog lopen.
 
Het illustreert ook dat je de 10 procent regel niet te nauw moet nemen. De 10 percent regel stelt dat je per week het totaalvolume met niet meer dan 10 percent mag verhogen. Door mijn training 1 dag achteruit te schuiven, wat ik niet echt een verschil vind, heb ik ipv twee weken van 50k, een week van 25 en van 70+. (ipv 0%  bijna 300%).
 
Een interessant artikel hier: http://www.hillrunner.com/training/thoughts/tenpercentmyt...
 
 
21:40 Gepost door DijleLoper | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

welkom Hoe meer zielen hoe meer vreugde hé. Stuur je vrouw maar langs. Ze kan direct beginnen bij ons. We trainen elke dinsdag met Nadine maar we lopen ook in groep op donderdag. In het weekend is het voor iedereen verschillend, een paar gaan zaterdag rond 18u lopen, de rest op zondag voormiddag. We hebben mekaars emailadressen en gsm-nummers, dus je hebt altijd wel iemand om mee af te spreken. Vooral de 'after-run' is heel gezellig. We blijven al eens plakken op een terrasje als we uitgedroogd en moe zijn na onze kilometertjes.
Inschrijven kan via de run4fun site of ter plaatse, elke dinsdag om half 8 aan de hoofdingang van het park. Sportieve groetjes.

Gepost door: Nadia | 01-08-05

De commentaren zijn gesloten.